Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Αλλαγή του Identity Plate στο Lightroom

Είναι ωραίο να προσωποποιούμε το περιβάλλον εργασίας μας στο Lightroom
Σε συνέχεια του προηγουμένου μας άρθρου για την αλλαγή των End Plates Panels, σήμερα θα δείξουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε το Identity Plate.







Από το μενού Lightroom > Identity Plate Setup μπορούμε να επιλέξουμε είτε να εισάγουμε κάποιο γραφικό που έχουμε δημιουργήσει από την επιλογή "Use a graphical Identity plate", είτε να γράψουμε απλός το δικό μας identity plate επιλέγοντας "Use a styled text Identity plate". Η δεύτερη επιλογή είναι πιο εύκολη, αν σας είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάποιο γραφικό. 

Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να σώσετε την επιλογή σας και να την εμφανίζεται όποτε επιλέγετε. Το Lightroom σας δίνει αυτή την δυνατότητα, έτσι πολύ εύκολα μπορείτε να τροποποιείται το identity plate σας.

Δίπλα από το identity plate υπάρχει ένα παράθυρο το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε την γραμματοσειρά, το μέγεθος, των module buttons.

Πολύ εύκολες εντολές που κάνει το περιβάλλον μας εργασίας πολύ πιο ευχάριστη. Επίσης άμα προβάλλεται τις φωτογραφίες σας μέσω του Lightroom, είναι πιο ιδιαίτερο να εμφανίζεται το δικό σας identity plate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου